Presa

Articole și evenimente despre circ

26 decembrie 2015

SHOW DE SARBATORI LA CIRCUL DIN CAPITALA

Peste 200 de copii de la orfelinatele din ţară au avut parte de o zi magică la Circ. Special pentru ei, artiștii au pregătit ieri un show de sărbătoare, care le va rămâne micuţilor în memorie pentru mult timp.

Show-ul a fost inaugurat de către Moş Crăciun. Unii spectatori spun că sunt pentru prima dată la circ.

"Copiii sunt pentru prima dată la circ. Este pentru prima dată când micuţii primesc un astfel de cadou. Ne-a fost oferit transport gratuit, bilete, iar la sfârşit copiii vor primi şi daruri de la Moş Crăciun", a explicat psihologul Ludmila Capanji ...

24 decembrie 2015

Veselie de craciun la circul din capitala

Veselie de Crăciun la circul din capitală Veste bună pentru copii!

Circul din capitală îşi deschide uşile pentru toţi iubitorii de glume, dar şi trucuri periculoase. Când vor avea loc spectacolele, ce program au pregătit artiştii şi alte detalii despre stagiune aflăm în aceste momente de la colega noastră, Victoria Saharova.

Circul din Chişinău aşa cum nu l-ai mai văzut

27 decembrie 2014

Circul din Chişinău aşa cum nu l-ai mai văzut

După mulţi ani aflat în ruine, Circul din capitală şi-a recăpătat frumuseţea de cândva şi acum de sărbători a fost decorat cu luminiţe multicolore.

Acum totul e altfel, totul pare ca-n poveste. Imaginile postate pe o reţea de socializare de Andrei Locoman, manager general al Circului din Chişinău, nu mai au nevoie de comentarii.

Amintim că anul acesta după o pauză de 10 ani, Circul din Chişinău şi-a redeschide uşile pentru vizitatori. Arena mică a fost reparată şi au fost prezentate mai multe spectacole ...